Man - Fre: 07:00 - 16:00, Lør - Søn: Efter aftale
Tel:(+45) 40 15 36 72,Email: kontakt@fynsmurer.dk 
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 uger siden

Fyns Murer ApS

Dejlig forfriskning i Odense
Her er der monteret fliser uden på eksisterende fliser, monteret aflangt Unidrain med ensidigt fald, samt en hvid netpuds af de gamle fliser.
Økonomisk fordelagtigt.
Tak for tilliden 👍😊
... Se MereSe Mindre

Dejlig forfriskning i OdenseHer er der monteret fliser uden på eksisterende fliser, monteret aflangt Unidrain med ensidigt fald, samt en hvid netpuds af de gamle fliser.Økonomisk fordelagtigt.Tak for tilliden 👍😊

Kommenter på Facebook

Elias Engsig

Selv tak en fornøjelse med besøg af dig og de andre håndværkere.

Flot👍

Flot👍

Palle det jo lige præcis de fliser jeg godt kunne tænke mig. 😍

Frækt

View more comments

2 måneder siden

Fyns Murer ApS

Eksisterende vægge er ingen hindring!
Før var der et mindre gæstetoilet, som nu er åbnet op, og gjort til husets foretrukne badeværelse.
Fyns Murer ApS har haft hovedentreprisen, hvor vi som altid, har sørget for at overholde tidsplaner, samt have kundens ønsker i fokus.
... Se MereSe Mindre

Eksisterende vægge er ingen hindring!Før var der et mindre gæstetoilet, som nu er åbnet op, og gjort til husets foretrukne badeværelse.Fyns Murer ApS har haft hovedentreprisen, hvor  vi som altid, har sørget for at overholde tidsplaner, samt have kundens ønsker i fokus.

Kommenter på Facebook

Smukt job !

Hvad er pris på den job?

5 måneder siden

Fyns Murer ApS

Fyns Murer ApS her med et badeværelse hvor klædeskabet blev inddraget og gjort til brusekabine.
Vi sørger altid for at der er ryddet pænt sammen efter hver arbejdsgang, samt tæt kunde dialog gennem hele projektet, så du som kunde kan føle dig tryg igennem hele byggeriet.
... Se MereSe Mindre

Fyns Murer ApS her med et badeværelse hvor klædeskabet blev inddraget og gjort til brusekabine. Vi sørger altid for at der er ryddet pænt sammen efter hver arbejdsgang, samt tæt kunde dialog gennem hele projektet, så du som kunde kan føle dig tryg igennem hele byggeriet.

Kommenter på Facebook

Bjarne Hansen Er det jeres 😃 Jeg var jo for sent ude med græsslåmaskinen 😜

5 måneder siden

Fyns Murer ApS

Fra skrot til slot! Her er et eksempel på en fuld renovering af et badeværelse, der ikke vrider pengepungen helt om. Enkelte elementer og storformats fliser til rimelige priser.
Fyns Murer ApS vejleder gerne af valg af fliser, da man sagtens kan finde en stor flise til en fair pris.
Her ønskede kunden ingen nedsænkninger eller synlige kanter. Vi har lagt sokkel flisen glat med væggen og lavet et langt fald mod afløbet. Dermed undgår man rengøring på toppen af sokkel flisen samt ingen kanter at sparke fødderne i. 👍
#billigt #hurtigt #effektivt
... Se MereSe Mindre

Fra skrot til slot! Her er et eksempel på en fuld renovering af et badeværelse, der ikke vrider pengepungen helt om. Enkelte elementer og storformats fliser til rimelige priser.Fyns Murer ApS vejleder gerne af valg af fliser, da man sagtens kan finde en stor flise til en fair pris. Her ønskede kunden ingen nedsænkninger eller synlige kanter. Vi har lagt sokkel flisen glat med væggen og lavet et langt fald mod afløbet. Dermed undgår man rengøring på toppen af sokkel flisen samt ingen kanter at sparke fødderne i. 👍#billigt #hurtigt #effektivt

Kommenter på Facebook

Henrik Mozart Voss

Palle

5 måneder siden

Fyns Murer ApS

99.000 INKL. MOMS!!
FYNS BILLIGSTE!!

NYT BADEVÆRELSE?

Fyns Murer ApS har skruet helt ned for prisen, og samlet et tilbud med alt hvad et nyt badeværelse indebærer!
Du skal ikke gøre andet end at smide os en mail. Så aftaler vi et møde, hvor I vil blive introduceret for en udførlig tidsplan samt en visuel plan over jeres kommende badeværelse.
Én enkelt mail og ét enkelt møde og så er jeres arbejde overstået hvorpå vores kan begynde, så I kan få et moderne badeværelse i tidløst design, som I vil være glade for i mange år frem!
Kontakt os på 40153672 eller kontakt@fynsmurer.dk hvis interesse el. spørgsmål.
... Se MereSe Mindre

Kommenter på Facebook

Frederik Bøg

Stinne K. Andersen

Lotte Boiskau

Hva det vel også an på str på badeværelse. Ville ik gi den pris for Ca 6kvm badeværelse.. 🙈🙈😂😂

De kan varmt anbefales, lige nu får vi lavet badeværelse og må sige han er dygtig til sit håndværk. Så ham kan vi godt anbefale til andre som skal have lavet badeværelse... Super service...

Jeg har et rum på 3.8 m2. Hvad koster det at få lavet brusekabine, håndvask, spejl og toilet sat op?

Kast nogle billeder pp så vi kan se dit flise arb ..mm

View more comments

5 måneder siden

Fyns Murer ApS

Har du et badeværelse, som du gerne vil have moderniseret hurtigt og billigt, kan vi give væggene et frisk pust med en vandskuring i en indfarvet funktionsmørtel. Slip for støv og mange arbejdsgange. 👍 ... Se MereSe Mindre

Har du et badeværelse, som du gerne vil have moderniseret hurtigt og billigt, kan vi give væggene et frisk pust med en vandskuring i en indfarvet funktionsmørtel. Slip for støv og mange arbejdsgange. 👍

8 måneder siden

Fyns Murer ApS

Vi har natten til søndag omkring 03-04 fået stjålet en firma bil inde fra Dronningensgade. Hvis i ser eller hører noget, så giv endelig lyd. 👍 Tak. ... Se MereSe Mindre

8 måneder siden

Fyns Murer ApS

Fyns Murer ApS tilbyder også et kig af tagrenderne samt rens af dem hvis det ønskes. Vi gør alt hvad vi kan for at optimere, og gøre os til en hjælpende hånd i flere facetter.
Her en video af en patricier villa vi har fuget på Langelinie i Odense.
Følg med på siden af de mange forskellige ting vi laver 👍
... Se MereSe Mindre

8 måneder siden

Fyns Murer ApS

En omfugning giver et hus nyt liv! Perfekt eksempel fra denne flotte villa i Odense M

Fuge fræsere med støvsugere har sørget for der har været minimalt med støv. Samtidig pakkede vi huset ind med net rundt om for at tage muligt skære støv. Fugen er trykket og der brugt en finkornet mørtel.
... Se MereSe Mindre

En omfugning giver et hus nyt liv! Perfekt eksempel fra denne flotte villa i Odense MFuge fræsere med støvsugere har sørget for der har været minimalt med støv. Samtidig pakkede vi huset ind med net rundt om for at tage muligt skære støv. Fugen er trykket og der brugt en finkornet mørtel.

Kommenter på Facebook

Flot arbejde Så det var jer der vandt opgaven Vi i Rask og Rum gav også pris Flot ejendom og flot resultat. Tillykke med det

Er også nysgerrig på prisen.

Hvad koster sådan en omgang?

8 måneder siden

Fyns Murer ApS

Vi laver kun fede badeværelser!

I hyggelige Korup kan man roligt sige, at der er sket lidt, hvis man kigger ind i dette store badeværelse. Her er der virkelig lysnet op, og de kliniske vægge, brydes med den fede mørke stil der er genganger i fuger såvel som armaturer og ramme til glasvæg.
Vi har nok engang båret hele entreprisen, og det er der kommet et drøn lækkert moderne badeværelse ud af. Tak for tilliden!
... Se MereSe Mindre

Vi laver kun fede badeværelser!I hyggelige Korup kan man roligt sige, at der er sket lidt, hvis man kigger ind i dette store badeværelse. Her er der virkelig lysnet op, og de kliniske vægge, brydes med den fede mørke stil der er genganger i fuger såvel som armaturer og ramme til glasvæg.Vi har nok engang båret hele entreprisen, og det er der kommet et drøn lækkert moderne badeværelse ud af. Tak for tilliden!

Kommenter på Facebook

Jan Manse Sørensen denne stil til mit 😍

Indlæs mere