Man - Fre: 07:00 - 16:00, Lør - Søn: Efter aftale
Tel:(+45) 40 15 36 72,Email: kontakt@fynsmurer.dk 

GDPR
(Betingelser for beskyttelse af personlige oplysninger)

Samtykke erklæring

Jeg giver hermed tilladelse til, at Fyns Murer ApS må opbevare og benytte de indtastede data i forbindelse med uforpligtende tilbud på mine vegne som beskrevet nedenfor..

Jeg bekræfter, at ovenstående oplysninger er korrekte. Jeg kan når som helst tilbagekalde min registrering i Fyns Murer’s ApS database ved at sende en mail til info@fynsmurer.dk

Fyns Murer ApS behandler de fremsendte oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. Det betyder, at du har ret til følgende oplysninger:

  1. Fyns Murer ApS er dataansvarlig.
  2. Oplysningerne vil blive brugt af Fyns Murer ApS medarbejdere i forbindelse med besættelse af nuværende eller fremtidige møder. Det vil kun være Fyns Murer ApS medarbejdere, der vil have adgang til oplysningerne.
  3. Vi sletter dine personoplysninger, når der ikke længere er noget sagligt behov for at opbevare dem. Her tages der blandt andet hensyn til forældelsesfrister i lovgivningen.
  4. Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig, og du kan på et hvert tidspunkt tidspunkt for tilsendt de fremsendte oplysninger.
    Såfremt du ønsker at slette alle oplysninger, skal du kontakte Fyns Murer ApS på info@fynsmurer.dk
  5. Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på www.Datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Fyns Murer ApS