Man - Fre: 07:00 - 16:00, Lør - Søn: Efter aftale
Tel:(+45) 40 15 36 72,Email: kontakt@fynsmurer.dk 

Vi elsker ny viden omkring materialer og kvaliteten.

Om Fyns Murer ApS.

Om fyns murer

Firmaets direktør og arbejdende ejer er murermester Tais Friis Vallestrand som dansk håndværker uddannet har en stor forkærlighed for flise arbejdet tillige med en vurdering af om kvaliteten er med, når der vælges hvad du ønsker af fliser mm. Kontakt os her.

Hvad arbejder vi med ?

Med speciale i murer arbejde laver vi det meste af det som skal murers.
Totalt entrepriser kan vi tilbyde via et godt netværks samarbejde mellem de forskellige bygningshåndværkere grupper og bruger kvalitets materialer bla. fra stark.

Overvej følgende ?
Fliser helt til loft?
Aluminium-profil i gulv og op langs væg, for at ”indramme” vådzonen?
Skal fald kanten isættes rustfri stål eller laves med fuge.
Skal der være glasvæg eller er det lækkert med det åbne rum.
Der er mange overvejelser, vi hjælper dig med dem.

Vigtigst af alt, sørger vi for, at man som kunde hos os aldrig bliver snydt økonomisk. Tilbuddet du modtager vil indeholde udførlige punkter over alle projektets facetter!

Hvis du har  ændringer  efter vi er startet eller har bestilt materialer, bedes du straks kontakte os, således det kan planlægges bedst muligt.

Nogle ting kan ingen forudse , så som, for lave sokler, el i vægge som ligger i jernrør (de kan som regel  ikke detekteres ) eller sætningsskader som skyldes jordbundsforhold.

Dog har vi sjældent ændringer i henhold til vores givne tilbud, skriv til os eller ring så finder vi en god løsning til dig/jer.

Derfor sørger vi for at værne om dit hjem, som var det vores eget. Vi sørger for afdækning af følsomme arealer og rengøring efter færdiggørelse.

Hvis der er noget som ikke er tilfredsstillende, så venligst kontakt os mens vi er der eller ring straks til firmaet så vi kan få løst det til alles tilfredshed.

Murere med godt humør samt en stærk arbejdsmoral og med fokus på en god kundedialog.

Om fyns murer  kan du finde på Facebook og forhåbentlig snart på trustpilot.com.

Vi har base i Odense C og kører over hele Fyn.

kontakt fyns murer
elite murer
maanedenshaandvaerker